Navigation


Gucci Solglasögon Online

Ett av de mest kända lyxmärkena i världen är Gucci, och deras solglasögon håller samma höga design-nivå som resterande sortiment.

Gucci har, som de flesta lyxartiklar, ofta sitt varumärke och namn med i designen, vilket gör att det (nästan) alltid är otroligt tydligt att man bär ett par solglasögon från Gucci. Om man tycker det är ett plus eller minus, det får man fundera ut själv.

Vad man än tycker om desigen så håller Guccis glas hög kvalitet, men som med de flesta dyrare solglasögon bör man ta väl hand om dem så att de inte repas eller böjs.

Gucci Historia

Gucci grundades redan år 1921 av Guccio Gucci och slog upp portarna till sin första butik i Rom 1938. Efter Guccios död 1953 tog sonen Aldo över rodret och ledde företaget till det framträdande internationella varumärket Gucci är idag. Familjen var välkänd för sina interna maktstrider som till slut nästan fick företaget på knä.

Efter åtskilliga turer fick Aldos brorson Maurizio 1983 ensam makten över Gucci och har sedan dess rekryterat personal utanför familjen till ledande positioner för att en gång för alla begrava stridsyxan. Den mest kända av dessa är förmodligen Tom Ford som ofta sägs ha varit den kreative kraften till att Gucci åter kom på fötter igen.

Gucci Modeller

Gucci 1940/S Googles

Gucci 1940/S

Gucci 1566/S

Gucci 1566/S

Gucci 1583/S

Gucci 1583/S

Gucci 3058/S

Gucci 3058/S

Sponsrade Länkar