Armani Solglasögon

Få modehus i världen är väl så kända hos både kvinnor och män som Armani. Ledande design inom flera områden som kostymer, klänningar, solglasögon och andra accessoarer sätter årligen standarden för flera klädtillverkare. Det roliga med Armani är att de har en bred kollektion som når fram till både kvinnor och män. Solglasögon från Armani är ofta tidlösa lite åt det tuffare hållet.

Armani Historia

Märket Armani skapades 1974-75 i Milano av modedesignern Giorgio Armani - efter att ha arbetat under sin mästare Nino Cerrutti - och är kanske främst känt för sin herrkollektion. Idag har Armani kring 4,700 anställda och 13 fabriker runt om i världen. Märket finns representerat med 300 butiker i 36 olika länder. Armani har skapat en rad olika produktlinjer med fokus på olika kundklientel:

Giorgio Armani: Signaturlinjen tillika dyraste kläderna, även kallad Armani Black Label.

Emporio Armani: En modelinje med en mer ungdomlig ton som riktar sig till yngre vuxna och är den serien som ligger i mitten prismässigt. Innefattar bl.a. finare vardagskläder, solglasögon, parfym och klockor.

Armani Collezioni: Dyrare än Emporio Armani men billigare än Giorgio Armani. Riktar sig till de lite äldre kunderna som inte är ute efter den senaste trenden men fortfarande uppskattar hög kvalitet och klassisk design.

Armani Modeller

Emporio Armani 9426/S

Emporio Armani 9426/S

Kända bärare av Emporio Armani 9426/S inkluderar bl.a. Lauren Conrad, Paris Hilton och Beyonce Knowles för att nämna några.

Giorgio Armani !GA508SPOL*584/DS*66

Giorgio Armani !GA508SPOL*584/DS*66

Några som ofta ses bära dessa Giorgio Armani inkluderar bl.a. David Beckham, Hugh Jackman och Joaquin Phoenix.