Armani Solglasögon Online

Hitta billiga solglasögon från Armani

Själva kärnan i Armani-märket är enkelhet och elegans. Med sin tidlösa design och exklusiva material är varje plagg och tillbehör skapat för att utstråla sofistikering och stil. Armani har blivit synonymt med lyx och är en favorit bland kändisar och modeentusiaster världen över.

Armani erbjuder ett brett sortiment av kläder för både kvinnor och män. Deras kostymer är omtyckta för sin perfekta passform och högkvalitativa tyger. Varje detalj är genomtänkt och inget lämnas åt slumpen. Kvinno kollektionen inkluderar vackra klänningar i olika färger och stilar som passar för både vardag och festliga tillfällen. För att komplettera looken har Armani ett imponerande utbud av accessoarer som solglasögon, väskor och smycken.

Armani är dock inte bara begränsat till mode. De har också en framstående parfymkollektion som fångar essensen av elegans och förföriskhet. Deras dofter är sofistikerade och sensuella, och har blivit älskade av människor över hela världen.

Oavsett om det handlar om kläder, accessoarer eller parfymer, är Armani ett modehus som garanterar stil och kvalitet. Det är ingen överraskning att de har en stadig plats bland de mest prestigefyllda varumärkena i världen.

Det roliga med Armani är att de har en bred kollektion som når fram till både kvinnor och män. Solglasögon från Armani är ofta tidlösa och lite åt det tuffare hållet.

Armani Historia

Märket Armani skapades 1974-75 i Milano av modedesignern Giorgio Armani – efter att ha arbetat under sin mästare Nino Cerrutti – och är kanske främst känt för sin herrkollektion. Idag har Armani kring 4,700 anställda och 13 fabriker runt om i världen. Märket finns representerat med 300 butiker i 36 olika länder.

Armani har skapat en rad olika produktlinjer med fokus på olika kundklientel:

Giorgio Armani: Signaturlinjen tillika dyraste kläderna, även kallad Armani Black Label.

Emporio Armani: En modelinje med en mer ungdomlig ton som riktar sig till yngre vuxna och är den serien som ligger i mitten prismässigt. Innefattar bl.a. finare vardagskläder, solglasögon, parfym och klockor.

Armani Collezioni: Dyrare än Emporio Armani men billigare än Giorgio Armani. Riktar sig till de lite äldre kunderna som inte är ute efter den senaste trenden men fortfarande uppskattar hög kvalitet och klassisk design.

Armani Modeller

Emporio Armani 9426/S

Kända bärare av Emporio Armani 9426/S inkluderar bl.a. Lady Gaga, Lauren Conrad, Paris Hilton och Beyonce Knowles för att nämna några.

Giorgio Armani 508S

Några som ofta ses bära dessa Giorgio Armani inkluderar bl.a. David Beckham, Hugh Jackman och Joaquin Phoenix.

Lämna ett svar