Dior Solglasögon Online

Hitta billiga solglasögon från Dior

Christian Dior grundades år 1947 av den legendariska modeskaparen med samma namn. Med visionen att erbjuda sofistikerade och innovativa kläder har Dior snabbt blivit en av de mest inflytelserika spelarna inom modeindustrin. Med sin eleganta estetik och sitt nytänkande har modehuset blivit känt för sina spektakulära haute couture-kreationer och ikoniska accessoarer.

Varje år lämnar hundratals moderiktiga solglasögon designbordet, var och en skapad för att spegla Dior’s exklusiva stil och förse sina ägare med ett statement-accessoar. Från tidlösa pilotmodeller till trendiga cat-eye- och oversized-ramar – Dior erbjuder en bredd av solglasögonstilar som tillfredsställer varje modeälskares smak och preferenser.

Dessutom är Dior-solglasögon inte bara ett modeuttryck utan också en funktionell investering. Varje par är noggrant tillverkat med högkvalitativa material och optiskt korrekta linser som ger utmärkt UV-skydd och ser till att dina ögon skyddas mot solens skadliga strålar.

Så oavsett om du vill ha ett par eleganta solglasögon för att komplettera din outfit eller för att skydda dina ögon, kan du lita på att Christian Dior har något som passar din stil och behov. Utforska deras fantastiska kollektion och upptäck varför Dior-solglasögon är det ultimata accessoarvalet för modeinsatta individer världen över.

De flesta modellerna är främst för dam och det är svårt att hamna fel om man investerar i ett par solglasögon från Dior. Ett par klassiska Dior-brillor kännetecknas ofta av stora glas som är ljusare nertill tillsammans med Dior-loggan präglad på skalmarna.

Dior Historia

Den franske modedesignern Christian Dior föddes år 1905 i den franska byn Granville. Christian kom från en välbärgad familj och fick sin utbildning i de finaste skolorna i Franrike. Tragiskt nog förlorade familjen Dior allt de ägde i finanskrashen som ägde run i Frankrike under 1930-talet.

Efter att han provat sig fram inom olika kulturområden utan framgång – han öppnade bl.a. ett konstgalleri – fick Dior anställning hos en textilhandlare. Sedermera påbörjade han sitt arbete inom modedeign vilket skulle visa sig vara hans kall. Hans designer blev omåttligt populära och redan efter det första årtiondet hade han etablerat butiker och modehus för couture i över 20 länder.

År 1987 köptes Dior upp och är idag en del av den exklusiva modekoncernen Louis-Vitton-Moët-Hennessy Group.

Dior Modeller

Dior Stronger 1

Kända bärare av Dior Stronger 1 inkluderar bl.a. Madonna, Naomi Campbell och Jennifer Aniston för att nämna några.

Dior Paris 1

Några som ofta ses bära Dior Paris 1 inkluderar bl.a. Eva Mendes, Liv Tyler och Claudia Schiffer.

Lämna ett svar