Gucci Solglasögon Online

Hitta billiga solglasögon från Gucci

Gucci är känt för att vara ett av de mest prestigefyllda lyxmärkena i världen, och deras solglasögon är inte något undantag när det kommer till kvalitet och design. Varje par Gucci-solglasögon är noggrant tillverkat med de bästa materialen och genomgår rigorösa kvalitetskontroller för att säkerställa att varje detalj är perfekt.

Guccis solglasögonkollektion erbjuder ett brett utbud av stilar och modeller som passar olika smaker och behov. Från klassiska och tidlösa modeller till mer trendiga och avantgardistiska design, finns det något för alla. Detaljerna är omsorgsfullt utformade med Guccis ikoniska logotyp och signaturdetaljer, vilket ger varje par solglasögon en unik och igenkännbar stil.

Förutom sin stilrena design erbjuder Gucci-solglasögon också överlägsen skydd mot solens skadliga UV-strålar. Varje lins är utformad för att filtrera bort 100% av UV-strålningen och samtidigt ge klar och skarp syn. Genom att investera i ett par Gucci-solglasögon kan du vara säker på att du skyddar dina ögon samtidigt som du ser fantastisk ut.

Oavsett om du ska på stranden, promenera i staden eller delta i en elegant tillställning kommer du att känna dig elegant och självsäker med ett par Gucci-solglasögon på näsan. Så se till att lägga till detta exklusiva modeaccessoar i din samling och ge ditt utseende en sofistikerad touch. Gucci-solglasögon är tidlösa, eleganta och får dig att sticka ut från mängden på bästa sätt möjligt.

Gucci har, som de flesta lyxartiklar, ofta sitt varumärke och namn med i designen, vilket gör att det (nästan) alltid är otroligt tydligt att man bär ett par solglasögon från Gucci. Om man tycker det är ett plus eller minus, det får man fundera ut själv.

Vad man än tycker om desigen så håller Guccis glas hög kvalitet, men som med de flesta dyrare solglasögon bör man ta väl hand om dem så att de inte repas eller böjs.

Gucci Historia

Gucci grundades redan år 1921 av Guccio Gucci och slog upp portarna till sin första butik i Rom 1938. Efter Guccios död 1953 tog sonen Aldo över rodret och ledde företaget till det framträdande internationella varumärket Gucci är idag. Familjen var välkänd för sina interna maktstrider som till slut nästan fick företaget på knä.

Efter åtskilliga turer fick Aldos brorson Maurizio 1983 ensam makten över Gucci och har sedan dess rekryterat personal utanför familjen till ledande positioner för1583 att en gång för alla begrava stridsyxan. Den mest kända av dessa är förmodligen Tom Ford som ofta sägs ha varit den kreative kraften till att Gucci åter kom på fötter igen.

Gucci Modeller

Gucci 1940/S Googles

Gucci 1566/S

Gucci 1583/S

Gucci 3058/S

Lämna ett svar